ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ"ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α"-ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΙΟΝΙΑΝ SKY",ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤ!



Δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής, για να συλληφθεί για την μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων ο υπεύθυνος της εταιρείας του Μ και Αλεξ.Αγούδημου του πλοίουΠηνελόπη Α"

23 Δεκεμβρίου 2012-4 χρόνια PEIRATIKO REPORTAZ
 
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ραφήνας,  ο υπεύθυνος, που αναζητείται ακόμα, καθώς,  η μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων είναι διαρκές έγκλημα, είναι ο κ. Ρουμελιώτης .
Η αναζήτηση του θα συνεχιστεί και θα πρέπει λιμενάρχης και υπολιμενάρχης Ραφήνας να πράξουν το καθήκον τους,καθώς 22 θαλαμηπόλοι και μηχανικοί και ναύτες και μάγειροι ΄συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, καθώς είναι απλήρωτοι από 2 έως και 5-6 μήνες και δεν πήραν ούτε το δώρο Χριστουγέννων! 
Σε απόγνωση βρίσκονται οι ναυτικοί του "ΙONIAN SKY",που εδώ και καιρό βρίσκονται απλήρωτοι και σε επίσχeση εργασίας.

Μάλιστ,  επειδή το πλοίο έχει σημαία Κύπρου και δεν είναι συμβεβλημένο με το ΝΑΤ δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος για το δώρο Χριστουγέννων .,
Οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας δυστυχώς περνούν πολύ  δύσκολες μέρτες.
Μάλιστα , όπως πληροφορηθήκαμε, θα προχωρήσουν πλέον και σε Αφαλιστικά Μέτρα κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Βέβαια,  τα προβλήματα αυτά δεν αφορούν τον  υπουργό από την ναυτομάννα Χίο, ο οποίος υποστηρίζει μόνο το ένα κομμάτι του νησιού.Τους εφοπλιστές.
Τους ναυτεργάτες,  τους έχει βάλει...στόχο και παίρνει συνεχώς μέτρα εναντίον τους, όπως με το φορολογικό νομοσχέδιο ή το σχέδιο νόμου, το αντεργατικό, που "χτυπά" τον ναυτεργατικό κόσμο και λαμβάνει μέτρα υπερ των εφοπλιστών.
Made in ....soupiatown ή made in ΔΝΤ .
Η και τα δύο...
 
Πόπη Χριστοδουλίδου
μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ
μέλος της ΕΣΗΕΑ