ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αφού ο υπουργός ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ, μιλήσαμε με τον αρχιπλοίαρχο της ANEK LINES και ελπίζουμε όσα μας είπε να ισχύουν!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013- ώρα 12.18 μ.μ 

4 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ


Μιλήσαμε χτες με τον αρχιπλοίαρχο της ANEK LINES,τον κ. Σταύρο Αγγελιδάκη για να μάθουμε κι εμείς πότε και αν σκοπεύει η εταιρεία να αρχίσει να εξοφλεί τις οφειλόμενες αποδοχές πολλών μηνών-τριών , μας είπε ο ίδιος- προς τα πληρώματα των των πλοίων της.
Θεωρούμε πως η συζήτηση ήταν ειλικρινής, καθώς ο κ. Αγγελιδάκης μας εξήγησε από την αρχή,  πως 
διαβάζει όλα όσα γράφουμε για το θέμα αυτό και πάντα η πρώτη του δουλειά, καθημερινά, είναι να διαβάζει πρώτα το peiratiko reportaz!

Ο κ. Αγγελιδάκης μας ανέλυσε τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας και στο...δια ταύτα μας εξήγησε, ότι συνεχίζεται η καθημερινή τους προσπάθεια για την χορήγηση δανείων από Τράπεζες και πως ελπίζει από την Δευτέρα 25 του μήνα να ξεμπλοκάρει το θέμα κι αμέσως να αρχίσει η εξόφληση των δεδουλευμένων  μισθών...
Η αλήθεια είναι ότι  και ο ίδιος δήλωσε πολύ στενοχωρημένος για αυτό το ζήτημα, είπε, πως κατανοεί τους ναυτικούς των πλοίων τους και μας ζήτησε να μην είμαστε τόσο εχθρικοί.
( Ας πληρώνουν κανονικά για να μην είμαστε).
Το θέμα είναι να γίνουν πραγματικότητα τα λόγια του αρχιπλοιάρχου , γιατί, όπως του είπαμε ναυτικοί δικών τους πλοίων δηλώνουν πως έχουν φθάσει στα όρια τους και σκέφτονται και άσχημα πράγματα...
Πάντως στη συζήτηση ο κ. Αγγελιδάκης δεν έκρυψε την δυσπιστία του για το γεγονός πως ο κ. Μουσουρούλης έχει αφήσει να λύσουν όλα τα προβλήματα ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ Λ.Σ, οι οποίοι και στο παρελθόν, αλλά και τώρα ΒΛΑΠΤΟΥΝ την ακτοπλοΐα!
Περιμένουμε τις εξελίξεις και τις παρακολουθούμε , για να μπορούμε να ενημερώνουμε από εδώ τους ναυτικούς!

Πόπη Χριστοδουλίδου
μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ
μέλος της ΕΣΗΕΑ