ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕL LINES: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΤΖΙΟΣ-ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ;


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013- ώρα 15.40  μ.μ

4 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ

Χωρίς να ξεχνάμε,  πως η ANEK LINES η μεγάλη εταιρεία του κ. Γ.Βαρδινογιάννη πλήρωσε το 30% των οφειλών της, αλλά χρωστάει ακόμα πάρα πολλά χρήματα στους ναυτικούς της ή πως η HSW πληρώνει με το σταγονόμετρο και οφείλει και αυτή πολλά χρήματα, πάμε στην NEL LINES!!!
Χτες,  η NEL απέλυσε-υπέγραψαν βεβαίως πως φεύγουν μόνοι τους, αλλά ουδείς γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες- ο πλοίαρχος του "ΘΕΟΦΙΛΟΣ", ένας υποπλοίαρχος κι ένας ακόμα αξιωματικός γέφυρας.
Ο καπετάνιος, που από το ρεπορτάζ μας προέκυψε ότι είχε πιεστεί πολύ απέναντι στους 20 ναυτικούς, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας,δεν άντεχε...άλλο.
Του έλεγε τι να τους λέει,  ο κ. Αθαν. Μπάτζιος-γνωστός-πασίγνωστος- τους το έλεγε και ΕΒΓΑΙΝΕ ...ΨΕΥΤΗΣ!!!
Έτσι,  στο επιβατηγό "Θεόφιλος" μέσα στο κρύο , με μάγειρα, που πιέστηκαν από τα ναυτεργατικά σωματεία και έστειλαν τα αφεντικά, παραμένουν με επίσχεση εργασίας, απλήρωτοι, βασανασισμένοι, αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ 20 ναυτεργάτες. Όλη η μηχανή και η κουβέρτα, αλλά και θαλαμηπόλοι.
Χτες μας έκανε την τιμή να απαντήσει σε τηλεφώνημα μας, ο κ. Γιάννης Αβραντίνης, χωρίς όμως επί της ουσίας να πει πότε θα πληρώσουν τα πληρώματα τους.
Το κόλπο παλιό...
Η μήπως,  όπως διαδίδεται στο λιμάνι , θα ...δώσουν το πλοίο και για αυτό πλήρωσαν όσους έκαναν επίσχεση στο "Euripean Express" ;
Δεν πλήρωσαν όμως τους υπόλοιπους ναυτικούς!
Ax κάπταιν-Γιάννη Χαλά καλά περνάς εσύ με τον μισθό σου...
Ο κ. Αβραντίνης λοιπόν μας εξήγησε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την NEL LINES, μας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τα λεφτά τους οι ναυτικοί, μας είπε πως το ΥΝΑ τους οφείλει επιδοτήσεις-ενώ το ΥΝΑ επισήμως μας απάντησε πως τους τα έχει δώσει όλα όσα τους όφειλε- και άφησε αιχμές για τους υπολοίπους λεφτάδες εφοπλιστές!!!
Ο κ. Μπάτζιος έχει φλομώσει στις αναβολές και τα ψέματα τα πληρώματα.
Παλιά του τέχνη...κόσκινο.

Ο καπετάνιος του ΘΕΟΦΙΛΟΣ απηύδησε και οι απλήρωτοι ναυτικοί δεν πρόκειται να υποχωρήσουν με εκδικητικές ενέργειες, απειλές και ψέματα.
Ο ίδιος ο κ. Αβραντίνης μας είπε ότι ένας ναυτικός του είπε πως θα τον...σκοτώσει, γιατί έχει άρρωστη την γυναίκα του κι αυτός δεν τους πληρώνει...

ΚΑΤΕΒΑ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ETAIΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ...
ΜΑΘΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ..

.Ναυτικοί βρίσκονται στο δρόμο λόγω αδυναμίας πληρωμής ενοικίων ή δανείου.
Οικογένειες ολόκληρες δεινοπαθούν και λιμοκτονούν.
ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ...
ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ...
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ...
ΝΤΡΟΠΗ!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ