ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Είναι γεγονός ότι δημοσιογράφοι σαν τη Πόπη σπανίζουν και η απώλειά τους σε αυτούς τους δύσκολους για την Δημοσιογραφία καιρούς αφήνει ακόμα πιο δυσαναπλήρωτο κενό!

WWW,PIREA2DAY.GR
αναδημοσίευση

«Έφυγε» η δημοσιογράφος Πόπη Χασιώτη
«Έφυγε» πολύ πρόωρα από κοντά μας, η εξαιρετική δημοσιογράφος, με λαμπρή διαδρομή στο πειραϊκό και ναυτιλιακό ρεπορτάζ, Πόπη Χασιώτη.
Είναι γεγονός ότι πολλές φορές δεν μπορούν τα γραπτά να αποτυπώσουν τα συναισθήματα.

Όμως, είναι βέβαιο ότι η Πόπη για όλους εμάς που την γνωρίσαμε από κοντά, θα μείνει αξέχαστη για το ήθος της, την εργατικότητά της αλλά- αλλοίμονο- και για το άγχος της, που αποδείχτηκε καταστροφικό για την ίδια.

Επίσης, είναι γεγονός ότι δημοσιογράφοι σαν τη Πόπη σπανίζουν και η απώλειά τους σε αυτούς τους δύσκολους για την Δημοσιογραφία καιρούς αφήνει ακόμα πιο δυσαναπλήρωτο κενό, ιδιαίτερα καθώς είχε ακόμα πάρα πολλά να προσφέρει.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με αληθινή θλίψη την απώλεια της συναδέλφου Καλλιόπης Χασιώτη, που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 41 ετών.

Η Καλλιόπη Χασιώτη, γεννήθηκε στον Αλμυρό Βόλου το 1972. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Αλμυρού ήλθε στην Αθήνα και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1994 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» ασχολούμενη με το ελεύθερο, το στρατιωτικό και το εργατικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΕΚΤΡΟΠΗ» και τους Ρ/Σ «ΣΚΑΪ» και «CITY 99,5», ασχολούμενη με το ελεύθερο και το ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Η Καλλιόπη Χασιώτη ήταν μια καλή και σεμνή συνάδελφος, η οποία, δυστυχώς, έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα σε πολύ νεαρή ηλικία και ενώ είχε ακόμη πολλά να προσφέρει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο που με εντιμότητα, αγωνιστικότητα και συνέπεια υπηρέτησε τη δημοσιογραφία.

Η κηδεία της Καλλιόπης Χασιώτη θα γίνει στον Αλμυρό Βόλου

Ο δήμαρχος Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Καλλιόπη Χασιώτη υπήρξε μια άξια δημοσιογράφος και μια αγωνίστρια της ζωής. Υπηρέτησε για χρόνια το πειραϊκό ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφία, με δυναμισμό, ήθος, πάθος και σεβασμό στις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Στους δικούς της, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».
Ο υπουργός Ναυτιλίας

Ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης έκανε την παραλάτω δήλωση:
«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό της δημοσιογράφου και συντάκτριας του Ναυτιλιακού ρεπορτάζ, Καλλιόπης Χασιώτη. Μία εξαίρετη επαγγελματίας, η οποία με το ζήλο και την αφοσίωσή της, τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα και τον κόσμο της Ναυτιλίας. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».