ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

  Εκδόθηκε η με αριθμ. 22/2014 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά με την οποία ανεστάλη η διαθεσιμότητα τριών δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Πειραιά . Η απόφαση αυτή εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πειραιά , που ανέθεσε την υπόθεση στο Δικηγορικό Γραφείο των Παναγιώτη και Γεωργίου Σαπουντζάκη . 
Ο  δικαστικός  αγώνας για την ακύρωση των διαπιστωτικών πράξεων διαθεσιμότητας από 23 Σεπτεμβρίου 2013  των   τριών   αυτών   δημοτικών   αστυνομικών   αλλά και άλλων  συναδέλφων τους θα συνεχισθεί   στο Α Ακυρωτικό Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά την 24 /6/2014  , όταν και θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης που έχει ασκηθεί  . 
Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι με πρωτοβουλία  του ΣΥΔΠ είχε ανατεθεί τον Ιανουάριο 2013 η υπόθεση αναστολής της διαθεσιμότητας 24 υπαλλήλων αορίστου χρόνου του Δήμου Πειραιά ,  στο ίδιο Δικηγορικό Γραφείο, με θετική κατάληξη για τους εργαζόμενους , το σύνολο των οποίων στη συνέχεια  τοποθετήθηκε και υπηρετεί σήμερα  σε διάφορες θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης.