ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τι άλλο θα πετσοκόψεις, για να μην σε αποστρατεύσουν;;;

Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014 21:26 

Διευκρινήσεις του αρχηγού για τα πενθήμερα: " Σας κόβουμε μόνο απο 3 έως 12 ευρώ το μήνα..."
Προσθήκη λεζάντας
www.bloko.gr
αναδηοσίευση 

Διευκρινήσεις του αρχηγού για τα πενθήμερα: " Σας κόβουμε μόνο απο 3 έως 12 ευρώ το μήνα..."

Πριν από λίγη ώρα ο κ. αρχηγός εξέδωσε δια του γραφείου Τύπου την ανακοίνωση που σε λίγο θα διαβάσετε. Ο κ. Παπαγιαννόπουλος, ουσιαστικά, όπως και στη διαταγή, εγκαλεί τις διοικήσεις ότι δίνουν όλοα σε όλους.
Για να έχει και για ν' αντλεί όμως τέτοιο δικαίωμα στην επιχειρηματολογία του, θα πρέπει να
δώσει στη δημοσιότητα τις καταστάσεις με τα πενθήμερα και τα νυχτερινά που χρεώνει στον ίδιο και στον υπασπιστήριο του.

Γιατί ως γνωστόν, η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει μόνο να φαίνεται τιμία, αλλά και να είναι...
"Αναφορικά με ηλεκτρονικά δημοσιεύματα και ανακοινώσεις σχετικά με εγκύκλιο Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που αναφέρεται στην αποζημίωση πέραν του πενθημέρου, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

    1. Η εγκύκλιος διαταγή αναφέρεται στη μη διάθεση σε εργασία του ένστολου προσωπικού που να δικαιολογεί αποζημίωση πέραν του πενθημέρου σε περισσότερες από 4 ημέρες το μήνα σε ετήσια βάση, δηλαδή παροχή εργασίας και καταβολή αποζημίωσης για 48 εξαιρέσιμες ημέρες το χρόνο κατά ανώτατο όριο, αντί των 52 εξαιρέσιμων ημερών που ίσχυε μέχρι σήμερα.

    2. Με την εγκύκλιο αυτή απλώς εξορθολογίζεται το σύστημα αποζημίωσης πέραν του πενθημέρου του ενστόλου προσωπικού, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του εκτελούμενου προϋπολογισμού, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται με όρους ισότητας και δικαιοσύνης η αποζημίωση σε όλο το εργαζόμενο ένστολο προσωπικό πέραν του πενθημέρου, αποκλειόμενης της περίπτωσης αδυναμίας καταβολής αποζημίωσης σε όσους έχουν εργαστεί.

    3. Διευκρινίζεται ότι για το ποσοστό αστυνομικών που ελάμβαναν το ανώτατο όριο αποζημίωσης, η περικοπή που προκύπτει είναι της τάξης των 3 έως 12 ευρώ μηνιαίως."