ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχαμε σήμερα αντιπροσωπεία Ηρακλείου της ΕΡΤ!!!


Ρώτησε αν αντέχουμε, ζήτησε να ενημερωθεί για τις απόψεις μας για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που είδαν το φως της δημοσιότητας, προ διμήνου περίπου, και επαναβεβαίωσε ότι στις άμεσες προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με θεσμικό τρόπο, χωρίς αιφνιδιασμούς.

 Εθεσε το θέμα του κόστους αλλά και την ανάγκη να διαβουλευτούν και οι φορείς . 
Του εκθέσαμε τις αντιρρήσεις μας για το σχέδιο, την διαβούλευση, που ολοκληρώνεται από την πλευρά των απολυμένων της ΕΡΤ αύριο, καταστήσαμε σαφές ότι δεν ζημιωνόταν η ΕΡΤ από την λειτουργία των περιφερειακών Ρ.Σ. και ότι κάθε πολίτης από την Βιάννο έως την Αλεξανδρούπολη δικαιούται να απολαμβάνει το αγαθό της Δημόσιας ενημέρωσης από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση  προφανώς όχι ως αναμεταδότης Αθηνοκεντρικού ή Θεσσαλονικοκεντρικού Μέσου. 
 Επίσης ότι δεν έχουμε εμφυλιοπολεμική διάθεση προς οποιονδήποτε αρκεί να έχουν τηρηθεί τα νόμιμα και ότι προφανώς δεν αναμένουμε και καμία ΠΝΠ να επαναλειτουργήσει την ΕΡΤ. Καταλάβαμε ότι δεν θα γίνει και γιουρούσι την βραδιά των εκλογών στο Ραδιομέγαρο. Επίσης ενημερώσαμε για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις αλλά και τις εντολές με τις διακοπές του ρεύματος

Φωτογραφία του χρήστη Nelly Katsama.
Φωτογραφία του χρήστη Nelly Katsama.