ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, Θ.ΔΡΙΤΣΑ ΤΟΥΣ...ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ , ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΤΗΣ NEL LINES ΠΩΣ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΡΟ, 2,5 ΩΡΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα επιβατηγά της NEL LIBES στη Δραπετσώνα είναι γεμάτα σκουπίδια και ποντίκια...
Όλα τέλεια,  είχε πει, πριν λίγες μέρες,  ο κ. Δρίτσας. Αυτό αγαπητέ φίλε, Θοδωρή ονομάζεται εθελοτυφλώ, γιατί γουστάρω να τα κρύβω όλα κάτω από το χαλί....Ετσι σου είπε ο....θεσμός!!!!Εβαλες εναν εμπιστό σου να πάει στα πλοία να δει τι συμβαίνει;
Σήμερα, λοιπόν, ο απελπισμένος  και απλήρωτος ναυτεργάτης του European Express δυόμιση ολόκληρες ώρες ήταν ανεβασμένος στο άλμπουρο και ήθελε να αυτοκτονήσει...Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΟΛΩΝΕΙ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
Οι λιμενικοί ήρθαν με τζιπ μια φορά , τους τα κατήγγειλε, ο γ.γ της ΠΕΝΕΝ, κ. Νίκος Κροκίδης κι έφυγαν. Μην τους είδατε.
Οι εντολές σου,  μάλλον κ. Θοδωρή Δρίτσα είναι αυτές.
ΓΙΑΤΙ , ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,  ΕΜΕΝΑ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.
ΑΛΛΙΩΣ.  ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΔΥΝΑΜΙΚΑ,  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Λ.Σ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, 'ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ!

Ο αρχιπλοίαρχος,  λοιπόν της Nel Lines, που ήρθε δύο ώρες μετά,  μίλησε περίπου μισή ώρα με τον ναυτικό και τον έπεισε να κατέβει.
Την ίδια ώρα,  επέστρεψαν και οι λιμενικοί στον νέο μώλο.Με το πάσο τους. Αυτοί, εξάλλου, βρέξει-χιονίσει, πληρώνονται! 

Φαντάζομαι,  αγαπητέ Θοδωρή, δεν σε ένοιαζε  ούτε σένα, ούτε τον αρχηγό σου, τι θα απογίνει ο  απλήρωτος ναυτικός και τους έστειλες πίσω , μία ώρα μετά!!!!
Ο κ. Κροκίδης κατήγγειλε, λοιπόν,  στον έναν λιμενικό,  πως,  δυόμιση ολόκληρες ώρες ο άνθρωπος ήταν ανεβασμένος στο άλμπουρο.
Και το σαΐνι του Λ.Σ μάλωσε τον γ.γ της ΠΕΝΕΝ, λέγοντας του : Μα,  ο κ. αρχικαπετάνιος είπε ότι ο ναυτικός τραβούσε φωτογραφίες, τι είναι αυτά, που λέτε, εσείς"!!!!!
Για αυτά,  τα μαύρα και αδιόρθωτα χάλια, αγαπητέ Θοδωρή,( εσύ που θα πάρεις τον μισθό σου, όπως και όλοι οι βουλευτές και ο λιμενικός, που πίστεψε τον αρχικαπετάνιο και καμιά απολύτως έρευνα δεν έκανε), τα ντροπιαστικά για σένα, ειδικά,  χάλια που θα αφήσουν και Μ.Εβδομάδα και Πάσχα τα παιδιά των απλήρωτων ναυτικών νηστικά, έχεις και εσύ ευθύνες και μεγάλες.
Γιατί, λοιπόν, όπως κάνουμε σκληρή κριτική  στους Μουσουρούλη-Βαρβιτσιώτη και λοιπούς έχοντες βαριές ευθύνες, έτσι,  θα σου πούμε κι εσένα,  πως δεν γίνεται να τα αγνοείς, αλλά ούτε και να τα  κουκουλώσεις αυτά, ότι και να κάνεις.
ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ενα ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΣΧΑ,  ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟ...ΚΑΤΩΦΛΙ ΣΟΥ....
ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ.
ΒΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΕΣ. 
ΟΧΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ,  ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΣΧΑ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ