ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Εχουν διακόψει, εδω και 25 μέρες το λεωφορείο του ΟΑΣΑ από τον Ηλεκτρικό προς το υπουργείο Ναυτιλίας..Πότε θα δώσει λύση ο υπουργός;

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

7 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ντροπή!
Εδώ και 20-25 μέρες,  ο ΟΑΣΑ διέκοψε το δρομολόγιο του λεωφορείου από τον Ηλεκτρικό,(ΗΣΑΠ) προς την Δραπετσώνα και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Και ο κ. Δρίτσας δεν το έχει ακόμα λύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα.
Ούτε τα καθημερινά.
Στο υπουργείο μεταβαίνουν πολίτες και εξυπηρετούνταν από αυτό το λεωφορείο, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με το προσωπικό, πολιτικό και ένστολο.

Βεβαίως,  εσείς κ.κ. υπουργοί, γεν.γραμματείς, αρχηγοί και πάει λέγοντας ή οι εφοπλιστές και οι εκπρόσωποι νηογνωμόνων, που σας επισκέπτονται έχετε τις λιμουζίνες σας και δεν τρέχει....κάστανο!
Ο απλός πολίτης,  όμως ή ο εργαζόμενος ή ο ναυτικός πρέπει ή να έρθει με τα πόδια,( ακόμα κι αν λόγω ηλικίας ή άλλων προβλημάτων υγείας αδυνατεί) ή να πληρώσει ταξί στο πήγαινε-έλα.
Από αυτά τα χρήματα, που δεν έχει.
Ντροπή και αίσχος.
Αν δεν το γνωρίζεις,  καν, τι να πω,  υπουργέ, να χαίρεσαι τους συνεργάτες σου.
Αν το γνωρίζεις,  όμως, υπουργέ μου  - που αυτό πιστεύουμε εμείς- και δεν σας έχουν κόψει τις τηλεφωνικές γραμμές, το φαξ και το ίντερνετ, τότε ευθύνεσαι , που,  η γραμμή δεν έχει αποκατασταθεί.
Κάνει οικονομίες ο ΟΑΣΑ....ΜΑΘΑΊΝΩ.
ΚΑΙ Κόβει ένα υπουργείο σαν το Ναυτιλίας,  με τόσο κόσμο και τόση κίνηση καθημερινά και 
μέχρι τώρα ΟΥΔΕΙΣ τους....έκοψε τον βήχα!
Αλοίμονο,  κ.Θοδωρή Δρίτσα. 
Ολα έχουν ένα όριο...
Ούτε αυτό το ουσιαστικό πρόβλημα της καθημερινότητας δεν μπορείς να λύσεις;;;;;

Πόπη Χριστοδουλίδου