ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Δυο θάνατοι στο ίδιο... δρομολόγιο....

www.bloko.gr-αναδημοσίευση      xronos.gr 


Από τα πιο παράδοξα που μπορούν να συμβούν. Ο υποπλοίαρχος και καπετάνιος του ΣΑΟΣ 2  που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Καμαριώτισσα Σαμοθράκη απέπλευσε κανονικά έφτασε στο νησί και κατέβηκε να 
ξεκουραστεί και να διανυκτερεύσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε σε γνωστό κατάστημα παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του ποδοσφαιρικού αγώνα και κατευθύνθηκε σε διπλανό μπαράκι για ένα ποτό. Με το που παρήγγειλε το ποτό του ένοιωσε αδιαθεσία κι έπεσε κάτω σβήνοντας στην κυριολεξία. 

Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 55χρονου υποπλοίαρχου Νίκου Μυλωνά από τις Σέρρες. Μάταια τον περίμεναν την άλλη μέρα για να αποπλεύσει το πλοίο στις 12.30 για να πληροφορηθούν το τραγικό συμβάν που είχε γίνει στις 10 μ.μ.. 

Στο πλοίο αναζητήθηκε κι ένας εκ των ναυτικών που είχε εξαφανιστεί. Τον αναζήτησαν στην καμπίνα του και τον βρήκαν νεκρό και κοκαλωμένο… Πρόκειτο για τον Σαμπρή Χουσείν 57 ετών από την περιοχή των Αρριανών Ροδόπης. Δύο θάνατοι στο προσωπικό των 14 ατόμων του ανθρώπινου δυναμικού του πλοίου την ίδια ώρα. Συγκλονισμένος ήταν ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης της εταιρίας Αγιος Ευστάθιος που μίλησε στο «Χ». 

«Η ΣΑΟΣ Θρηνεί την απώλεια των ανθρώπων της. Ο υποπλοίαρχος εργαζόταν σε μας εδώ κι ενάμιση χρόνο ενώ ο ναυτικός περίπου 7 χρόνια. Έγινε η νεκροτομή στις σωρούς και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος και για τους δύο ότι προήλθε από ανακοπή. Ένα πολύ θλιβερό συμβάν  που συνέβη την εταιρίας μας». Ήδη ειδοποιήθηκαν οι οικογένειες  των δύο ανδρών και καταφθάνουν να παραλάβουν τις σωρούς για την κηδεία.