ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ: Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ- ΚΑΙ Η ΑΝΕΖ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ!

Κυριακή 14 Φεβρουρίου 2016

7 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Σε άλλες  δύο εταιρείες υπάρχουν προβλήματα πληρωμών και δυστυχώς , σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, ο γ.γ της ΠΝΟ, ο κ. Γ.Χαλάς, τα γνωρίζει, αλλά δεν... ασχολείται. 
Τι είχες ...καπετάνιε,  Γιάννη Χαλά, τι είχα...πάντα. ( σ.σ Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι , που ο κ. Χαλάς και οι "δικοί" του αδιαφορούν για  τους απλήρωτους ναυτεργάτες)!!!
Ο ταμίας της ΠΕΝΕΝ, ο κ. Αποστόλης Μπανάσιος μας κατήγγειλε, για άλλη μια φορά, πως,"η εταιρεία ΑΝΕΖ οφείλει στα πληρώματα της τρεις μισθούς". 

Πως ζούνε όμως  οι οικογένειες αυτών των ναυτικών
 Αυτό το πρόβλημα δεν φαίνεται να  απασχολεί τον καλοπληρωμένο γενικό γραμματέα της ΠΝΟ, τον κ. Χαλά...
Τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και τα αρμόδια λιμεναρχεία, πρέπει η δεν πρέπει να τους απασχολήσει,  το πρόβλημα, κ. υπουργέ Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ,Θοδωρή Δρίτσα;;;;
Και αν δεν τους απασχολεί, κύριε υπουργέ Ναυτιλίας, εσείς, ο ίδιος δεν πρέπει να παρέμβετε;;;
Το δεύτερο σοβαρό ζήτημα, που καταγγέλλει, ο ταμίας της ΠΕΝΕΝ, είναι το γεγονός της μη καταβολής  του δώρου των  Χριστουγέννων  στους ναυτεργάτες των πλοίων του κ. Ηλιόπουλου.
Ο κ. Μπανάσιος τονίζει ότι," δεν έχει πληρώσει το δώρο, ο Ηλιόπουλος και βάζει να τηλεφωνεί, δικός του στα πληρώματα , για να απαντούν στους συνδικαλιστές , που τους ρωτούν, ότι "έχουν τάχα πληρωθεί, το δώρο".....
Να φέρει τα pay  και να μας αποδείξει με στοιχεία , ο κ. Ηλιόπουλος, αν έχει πληρώσει το δώρο. Εγώ επιμένω ότι δεν  το έχει πληρώσει. Να το ελέγξουν οι υπηρεσίες του υπουργείου και να μας απαντήσουν άμεσα"....

 ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ