ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΤΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ: Φαίνεται πως φρόντισαν και πάλι κάποιοι καρεκλάτοι να έχουν έτοιμη τη δουλίτσα τους έξω. Να αυξηθεί η δουλειά έξω να βολευτούν και εκείνοι!!!!!!!!!!!!!

Άραγε έχουν πάρει χαμπάρι κυρίως αυτοί οι έρμοι οι μικροί, οι έχοντες ένα ψαράδικο, ή μια λάντζα ή ένα τόσο δα σκαφάκι από το οποίο τρώνε τρεις οικογένειες οτι προτείνεται να προωθηθεί νέος οργανισμός όπου και καταργείται ο έλεγχος των πλοίων/σκαφών από τον Κλάδο ελέγχου πλοίων και τα ΤΚΕΠ και θα επιθεωρούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από Νηογνώμονες?
Άραγε έχουν αντιληφθεί πως αντί για ένα παράβολο 70-80 ευρώ για μια επιθεώρηση θα πληρώνουν τώρα 700-800 ευρώ κερατιάτικα στον κάθε νηογνώμονα που θα χρεώνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
Φαίνεται πως φρόντισαν και πάλι κάποιοι καρεκλάτοι να έχουν έτοιμη τη δουλίτσα τους έξω. Να αυξηθεί η δουλειά έξω να βολευτούν και εκείνοι
Ο ελεγκτής λέει να μην είναι και ελεγχόμενος. Ωραία και αντί να συστήσουμε μια ανεξάρτητη αρχή ελέγχου που θα ελέγχει τον ελεγκτή τα καταργούμε όλα και πάτε να βρείτε τον πιο φτηνό νηογνώμονα να βάλετε το πλοίο σας.
Και όλα αυτά μέσα σε μια περίοδο κρίσης όπου ο μικρός μοχθεί την κάθε μέρα για να βγάλει μεροκάματο. 
και όλα αυτά σε μια εποχή που τα στελέχη του ΛΣ που απαρτίζουν την επιθεώρηση φροντίζουν καθημερινά με προσωπικό αγώνα και κόστος να βγει η δουλειά αλλά και να "καθαρίσουν" το τοπίο δουλεύοντας έντιμα και πολύ.
Όλοι οι έλεγχοι από τους Νηογνώμονες λοιπόν και το υπουργείο να ελέγχει απλά τους νηογνώμονες.
 Και πως θα γίνει αυτό μας λέτε?πως θα αποκτήσει γνώση ο καθένας για να πάει να ελέγξει τον Νηογνώμονα? Που θα βρει την εμπειρία? Που θα βρει την γνώση? Στα βιβλία και στα σχολεία? Θα γελάνε και οι πέτρες μαζί μας. Ρωτήστε έναν πλοιοκτήτη αν θέλει να προσλάβει έναν άνθρωπο που έχει 3 πτυχία και 10 μεταπτυχιακά ή έναν άνθρωπο που έχει ένα πτυχίο και έχει δουλέψει 10 χρόνια πάνω στο πλοίο να δούμε ποιον θα διαλέξει. Ποιος θα έχει πραγματική γνώση?
Αντί να κάτσουμε να βρούμε τρόπο να γίνουμε πιο αποδοτικοί, πιο σωστοί στη δουλειά μας κοιτάμε πως θα βολευτούμε. Φαίνεται άλλωστε ήδη αυτό από τον υπάρχοντα Οργανισμό που διαμορφώθηκαν μερικά τμήματα για να βρουν μερικοί μερικοί θέση τμηματάρχη!
Όλα για το βόλεμα λοιπόν