ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης τιμά το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Επίσκεψη Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας στην Κρήτη!

Γρ. Μ.Μ.Ε και  ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

Συνημμένα3:00 μ.μ.


Την Κρήτη θα επισκεφθούν, από Δευτέρα 29/08/2016 έως Τετάρτη 31/08/2016, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Σταμάτης Ράπτης με αφορμή την τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, για την προσφορά του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Τον Υπουργό θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γιάννης Θεοτοκάς και τον Αρχηγό, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Θεόδωρος Κλιάρης.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Ηράκλειο, όπου παράλληλα ο Υπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Κεντρικό Λιμενάρχη και Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Δημήτρη Σαϊτάκη, με τους Λιμενάρχες των Λιμενικών Αρχών της Περιφέρειας Κρήτης, με εκπροσώπους των Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλίππη, και με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό. Θα συναντηθεί επίσης, με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, κ. Σωκράτη Βαρδάκη και κ. Νίκο Ηγουμενίδη, καθώς και με στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.
Το πρόγραμμα κατ’ εθιμική παράδοση περιλαμβάνει και επίσκεψη στη Γαύδο του νεότευκτου σκάφους του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΑΘ 090, το οποίο έχει λάβει τον όνομα «Νήσος Γαύδος». Την αποστολή θα υποδεχθεί στο νησί η Δήμαρχος Γαύδου κα. Ευαγγελία Καλλινίκου.