ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Βράβευση Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Λίμνη Ευβοίας...

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, η οποία επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές, βραβεύτηκαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταξύ λοιπών εκπροσώπων φορέων που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς από την 30η Ιουλίου μέχρι και την 02η Αυγούστου 2016.
Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στο κτίριο Μελά Λίμνης, βραβεύτηκε προσωπικό του Λιμεναρχείου Αιδηψού καθώς και οι Κυβερνήτες και μέλη πληρωμάτων πέντε (05) πλωτών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το βραβείο παρελήφθη από το Λιμενάρχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού Πλωτάρχη Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο.
Στην ανωτέρω εκδήλωση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Ακριώτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας κ. Χρήστος Καλυβιώτης, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Δεμερτζής Κωνσταντίνος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.