ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, Γ.Γ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Λ.Σ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!


http://www.creteplus.gr                                ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
           Υπάρχει σχεδιασμός για τη μεταφορά προσφύγων στην Κρήτη που διαρκώς ανανεώνεται τόνισε ο Θ. Δρίτσας
 | 29/08/2016           
Υπάρχει σχεδιασμός για τη μεταφορά προσφύγων στην Κρήτη που διαρκώς ανανεώνεται τόνισε ο Θ. Δρίτσας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας, ο οποίος όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για τη μεταφορά 2000 προσφύγων στην Κρήτη, ένα θέμα που απασχολεί όσο τίποτα φορείς και κατοίκους της Κρήτης.
Ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι «υπάρχει σχεδιασμός, είναι διαρκής, συνεχίζεται, ανανεώνεται, βελτιώνεται και αναπροσαρμόζεται» χωρίς όμως να αναφέρει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Λιμενικού στη διαχείρηση των προσφυγικών ροών χαρακτηρίζοντάς τη σημαντική. 
Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μίλησε ακόμη στο ενδεχόμενο αύξησης  του λιμενικού στόλου, αφήνοντας αιχμές για τις κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη, με αφορμή την εκδήλωση τιμής του Λιμενικού Σώματος από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ο Θοδωρής Δρίτσας θα έχει μπαράζ επαφών και συναντήσεων.
O υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Σταμάτη Ράπτη θα συναντηθούν και με τις Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης. Αύριο ο υπουργός Θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης, το δήμαρχο Ηρακλείου, τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και τοπικούς φορείς.
Την Τετάρτη ο κ. Δρίτσας θα μεταβεί στη Γαύδο με το νεότευκτο σκάφος του λιμενικού σώματος που έχει λάβει την ονομασία «Νήσος Γαύδος».