ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

PEIRATIKO REPORTAZ: Κάτι έχει αλλάξει πράγματι κύριε επιστολογράφε. Οχι τώρα όμως. Αρκετό καιρό κάποιοι εργάζονται και τώρα, με τον νέο αρχηγό, το αποδεικνύουν κιόλας, χωρίς να φοβούνται!!!

29.08.2016

 PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR   ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρασκευή βράδυ μια  μεγάλη ενιαία επιχείρηση  έγινε στις προβλήτες Ρίου Αντιρρίου από κλιμάκια του ΥΝΑΝΠ και του Κ.Λ Πάτρας.
Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν από ότι έμαθα ο Διοικητής   5ης ΠΕΔΙΛΣ ο Αρχ/χος Καλογείτων Σταμάτιος . Οι άντρες και οι χειριστές των δυο (02) XREYτων ΚΕΑ /Κ.Λ Πάτρας του γραφείου Ασφαλείας του ΥΝΑΝΠ και του Κ.Λ. Πάτρας καθώς και των συνοδών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών και εκρηκτικών έδειξαν δείγματα επαγγελματισμού και εκπαίδευσης  όπου μόνο σε ταινίες βλέπεις.

Με την καθοδήγηση του έμπειρου  σε τέτοια θέματα  πλοίαρχου Στουρνάρα Παναγιώτη όπου δίνοντας σαφείς σύντομες και τεκμηριωμένες διαταγές οι άντρες  του Λιμενικού  έλεγξαν όλα τα  φορτηγά που πέρασαν για πέντε και πλέον ώρες με τα Φέρι μπότ και στις δυο προβλήτες τόσο τροχονομικά όσο και με τα μηχανήματα  XREY.Έλεγξαν πολλά Ι.Χ για ναρκωτικά αλλά το κυριότερο έστειλαν μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες  ότι κάτι έχει αλλάξει πλέον στην ΠΑΤΡΑ. Ο νέος Λιμενάρχης Πάτρας Αντ/χος Κυριακουλόπουλος Δ. παρών στην επιχείρηση  με το καλημέρα έδειξε ότι κάτι καλό έχει φέρει μαζί του από το Υπουργείο.Η συνεργασία του ΥΝΑΝΠ της 5ης ΠΕΔΙΛΣ  και του Κ.Λ. Πάτρας  έδειξαν τουλάχιστον για την Παρασκευή ότι είναι μια γροθιά. Έδειξαν ότι αγωνίζονται από κοινού για την πάταξη της εγκληματικότητας και της παρανομίας, δίνοντας παράλληλα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες αλλά κυρίως βοηθούν  στην ανύψωση του ηθικού των στελεχών του Κ.Λ Πάτρας, όπου έχουν τόσο ανάγκη. Έδειξαν  ότι τα στελέχη του Λ.Σ από πάνω προς τα κάτω έχουν γνώση έχουν θέληση έχουν  εμπειρία.  Έδειξαν ότι οι τα στελέχη του Λιμενικού  δεν χρειάζονται σεμινάρια  από τον ΠΡΟΕΔΡΟ και τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Ο.Φ.Α.Ε. (ομοσπονδία φορτηγών αυτοκίνητων Ελλάδος)  όπου ως γνωστόν ως εκπρόσωποι των φορτηγατζήδων πριν λίγους μήνες  έκαναν σεμινάριο σε τριάντα και πλέον λιμενικούς στο επιμελητήριο της Αχαϊκής πρωτεύουσας  για το πώς θα ελέγχουν τα φορτηγά τους. Η επιχείρηση αυτή ελπίζω να έχει και συνέχεια και τα αποτελέσματα θα έρθουν.