ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΛΣ Αττικής - Πειραιά : "Ναι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, όχι σε διχασμό" ...

www.limenika-nea.blogspot.gr                       αναδημοσίευση


Σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Δευτέρα 26/9/2016, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, με θέμα ημερήσιας διάταξης τη διενέργεια Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης για τις αρχαιρεσίες εκλογής των Οργάνων της Ένωσης, έτσι όπως ορίζονται από το καταστατικό μας ενώ την ίδια μέρα θα σας κοινοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.
Με την ευκαιρία, και επειδή έχουμε γίνει αποδέκτες προθέσεων σχηματισμού παραταξιακού ψηφοδελτίου, κίνηση η οποία οφείλουμε να πούμε στον εμπνευστή της, ότι έχει ήδη προκαλέσει αναταραχή μεταξύ των συναδέλφων και σε πολλές περιπτώσεις έντονη δυσφορία, θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής: φυσικά και είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα ο σχηματισμός παραταξιακού ψηφοδελτίου και προβλέπεται από το καταστατικό μας.

Ωστόσο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διχάζει προκαλώντας σοβαρότατα ρήγματα πρωτίστως μεταξύ συναδέλφων, τα οποία θα πάρουν πολύ χρόνο για να αποκατασταθούν.

Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε ένα ομαλό κλίμα τόσο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εκλογών όσο και την επόμενη μέρα και για το λόγο αυτό προτείνουμε σε όσους θέλουν πραγματικά να συνεισφέρουν θετικά, να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, ως ιδανική και γι’ αυτό βαθιά επαναστατική λύση.

Σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, όσοι υποψήφιοι θα συμμετέχουν, θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να κατανείμουν τους σταυρούς προτίμησής τους επί του συνόλου των υποψηφίων. Με τον τρόπο αυτό θα σπάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές!

Συνάδελφοι,

Αυτός που υποκινεί παρατάξεις, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες. Αυτές θέλουν θετικές ενέργειες, υπευθυνότητα, ηθική και όχι παιχνίδια εξουσίας που ανήκουν στο παρελθόν!

Δεν έχουμε περιθώρια για πισωγυρίσματα!

Απαιτείται λοιπόν αίσθημα σεβασμού, αγνές προθέσεις και κυρίως αποδείξεις για τα παραπάνω.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
Τσατσουλής Αθανάσιος                Τσιάνος Παναγιώτης