ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣ. Λ.Σ ΑΧΑΙΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ- ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ Χαράλαμπος, ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ Θωμάς: Ουδέποτε παραιτηθήκαμε- Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την προσπάθεια ανάμειξης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στα εσωτερικά της Ενώσεως μας!



 ENΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


   ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑNΙΑΣ –ΦΩΚΙΔΑΣ

                                                       ΠΑΤΡΑ 21-09-2016  



                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισες Συνάδελφοι,   μετά και το έγγραφο που είδε το φως τις δημοσιότητας όπου τελικοί υπογράφοντες είναι οι κύριοι Βήτας  Θ. -Κοτσίδης Π.- Τσαουρδάς Κ. σας ενημερώνουμε κατηγορηματικά,  ότι εμείς οι ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ  Χ. ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ Θ. -ΑΓΓΕΛΗΣ Ε. ουδέποτε παραιτηθήκαμε  από το Δ.Σ της ΕΠΛΣ ΝΔΕ. 

Η ένωση μας περνά τα τελευταία χρόνια μια δοκιμασία από ανθρώπους που ποντάρουν στην πόλωση και την διχόνοια, από ανθρώπους που αρνούνται  την κάθοδο σε εκλογές με  ενιαίο ψηφοδέλτιο,  από ανθρώπους που καταπατούν το καταστατικό και τον νόμο, από ανθρώπους, που πιστεύουν  ότι ο τίτλος ή η θέση δίνει αυτομάτως πίστη και εμπιστοσύνη
Από ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούνται πελατειακές σχέσεις. Από ανθρώπους που θεωρούν ότι  η εγωκεντρική συμπεριφορά με διάθεση  καθοδήγησης  των συναδέλφων, θα μπορούσε δυνητικά να έχει ως αποτέλεσμα τη μη  αμφισβήτηση των ικανοτήτων  τους.
 Από ανθρώπους που βάζουν  πάνω από όλους το προσωπικό τους συμφέρον, δηλητηριάζοντας τις συναδελφικές σχέσεις. 
Συναδέλφισες Συνάδελφοι  η ΕΠΛΣ ΝΔΕ δεν είναι χωράφι και παιχνίδι στα χέρια κανενός.   
Δεν θα τους αφήσουμε να είμαστε η μοναδική από τις δεκαοκτώ πρωτοβάθμιες ενώσεις, να πάει σε εκλογές χωρίς να έχει κατατεθεί προς ψήφιση ο διοικητικός και οικονομικός ισολογισμός-απολογισμός. 
Δεν θα τους αφήσουμε να καταπατούν το καταστατικό και το νόμο. 
Δεν θα τους αφήσουμε να πάνε σε εκλογές χωρίς να ελεγχθούν ενδελεχώς τα βιβλία του ταμείου μας.
 Συναδέλφισες Συνάδελφοι,   στο σημείο αυτό,  είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την  προσπάθεια ανάμειξης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ στα εσωτερικά της Ενώσεως μας. Καταγγέλλουμε τον Ταμία της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνο Κυράνη και τον Αντιπρόεδρο  Τσιάνο Παναγιώτη διότι με την παρουσία και την ομιλία τους προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν μια μη σύννομη  διαδικασία.  
Οι ανωτέρω κύριοι  αφού έλυσαν όλα τα  προβλήματα των συναδέλφων στις ενώσεις τους και πανελλαδικά  ήρθαν να λύσουν και τα δικά μας. Αναρωτιόμαστε αν πήρε απόφαση το Δ.Σ της ΠΟΕΠΛΣ να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης διανυκτέρευσης τους η ήταν αποστολή αυτοκτονίας; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τους  έχει καλέσει  το Δ.Σ της ΕΠΛΣ ΝΔΕ διότι τέτοια απόφαση δεν είχαμε πάρει.-
 Συναδέλφισες Συνάδελφοι 
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ –ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ –ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ


                                                            Για το Δ.Σ



           O ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


      ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ Χαράλαμπος             ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ Θωμάς