ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Το ΣτΕ, οι τηλεοπτικές άδειες, τα σενάρια!

http://mediatvnews.gr                    αναδημοσίευση

 
kameres20516skΣε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη δημοπρασία των 4 τηλεοπτικών αδειών, έχουν φουντώσει όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια για την επόμενη ημέρα. Δικαστικά τουλάχιστον το θέμα της αδειοδότησης δεν θα έχει τέλος, αφού Star και Alpha κατέθεσαν νέες προσφυγές στο ΣτΕ επί της διαδικασίας.
Ερώτημα παραμένει τι θα γίνει αν τελικά το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν λάβει απόφαση, είτε γιατί θα θέλει να συγχωνευτούν όλες οι προσφυγές επί της διαδικασίας, είτε γιατί θα επιστρέψει το μπαλάκι της απόφασης στην κυβέρνηση…
Τα σενάρια ωστόσο που απεργάζονται τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο μέτωπο των κομμένων από τον διαγωνισμό, λαμβάνουν υπόψη τους μια οριστική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. Σύμφωνα με αυτά, σε περίπτωση που η διαδικασία κριθεί έκπτωτη και ο διαγωνισμός ακυρωθεί, το αρμόδιο υπουργείο θα προχωρήσει σε προκήρυξη επινοικίασης των 4 τηλεοπτικών αδειών! Θα καλέσει δηλαδή τους ενδιαφερόμενους να λάβουν την 10ετή άδεια μέσω πληρωμής ενοικίου στο ελληνικό δημόσιο σε ποσό που θα φθάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ το μήνα!