ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Πυρκαγιά σε Α/Κ σκάφος στη Θάσο - Τραυματισμός ναυτικού στη Λάρυμνα...

Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 

7:17 π.μ. 



Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε σκάφος στο παλαιό λιμανάκι Θάσου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής τα οποία διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΝΑΓΗΣ» Λ.Κ. 598 Α΄ κατασβέστηκε από τον ιδιοκτήτη του, με τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Από το περιστατικό καταστράφηκε το κομοδέσιο του ανωτέρω σκάφους, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας .
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λάρυμνας, για τον τραυματισμό 41χρονου ναυτικού (ειδικότητας ναύτη), μέλος του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «ΤΖΟΑΝΝΑ VI» Ν.Π. 11457, το οποίο είναι παραβεβλημένο στο λιμάνι των εγκαταστάσεων της εταιρείας Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ.
Ο ανωτέρω ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα ιατρεία των εγκαταστάσεων της εταιρείας, όπου σύμφωνα με θεράποντα ιατρό διαγνώσθηκε ακρωτηριασμός δακτύλων άνω δεξιού άκρου και στη συνέχεια διεκομίσθη στη Νοσοκομειακή Μονάδα Αθηνών Κ.Α.Τ. για περαιτέρω νοσηλεία.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.