ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Καλό σας ταξίδι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, το ΚΚΕ είναι παρών στον αγώνα της ανατροπής!



 22:11 - Ενημέρωση: Σάββατο 10/12/2016      
WWW.902.GR- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
«Εφαρμόζετε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα πιο καλά από τους προηγούμενους», τόνισε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να κάνει διάγγελμα ο πρωθυπουργός για να δοθούν 600 εκατ. ευρώ «όταν έχετε καταληστέψει το λαό».

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2017 τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απενοχοποιεί το καπιταλιστικό σύστημα, κρύβοντας ότι υπάρχουν δύο τάξεις που συγκρούονται για την εξουσία. Απενεχοποιεί το ΝΑΤΟ και πλέον έγινε «η αμερικανοΝΑΤΟΙκή αριστερά», απενοχοποιεί τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και καλλιεργεί την μοιρολατρία.
Τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι παρόν στην οργάνωση του αγώνα του λαού για να σηκώσει κεφάλι και να κατακτήσει τον πλούτο που παράγει και είναι απών από τις φωτογραφίες με τον Ομπάμα και από το Καστελόριζο με τους χρυσαυγίτες. «Καλό σας ταξίδι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα», πρόσθεσε ο Θανάσης Παφίλης.
Σχολιάζοντας τις αντιπαραθέσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έκανε λόγο για οικογενειακό ψευτοκαυγά που είναι προσβλητικός για το λαό και σημείωσε ότι το ΚΚΕ έχει διαφορετική αφετηρία. Θεωρεί ότι ο λαός είναι ο ιδιόκτητης του πλούτου και οι καπιταλιστές παράσιτα και πως η κοινωνία έχει τις δυνατότητες να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες, ενώ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο θεωρούν αδιαπραγμάτευτη την καπιταλιστική ανάπτυξη και εμφανίζουν την ΕΕ σαν γη της επαγγελίας.

Χαρακτήρισε το νέο προϋπολογισμό ταξικά σκληρό και απάνθρωπο που αυξάνει την πιο βάρβαρη φορολογία, την έμμεση, σε βάρος του λαού και μειώνει κοινωνικές δαπάνες, ενώ αναδιανέμει τον πλούτο υπέρ του κεφαλαίου. Αναφερόμενος στην κριτική που ασκεί η ΝΔ έκανε λόγο για κροκοδείλια δάκρυα καθώς ως κυβέρνησης έκοψε 11 φορές τις συντάξεις.