ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Προς peiratikoi@yahoo.gr    επιστολή προς πειρατικό ρεπορτάζ

Σήμερα στις 11:30 μ.μ.

 Καλησπέρα, Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου για το ανακριβές ρεπορτάζ σας όσον αφορά την Πάτρα και τον λιμενάρχη της,  ο οποίος συμπαραστάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στους απεργούς και μάλιστα καλό θα ήταν πριν κάνετε ρεπορτάζ να μιλάτε και με τους ίδιους τους απεργούς που βρίσκονται στην Πάτρα και όχι με 1-2 άτομα,  τα οποία εξυπηρετούν προφανώς κάποια συμφέροντα και δίνουν τα γεγονότα όπως συμφέρουν κάποιες άλλες πλευρές.

 Δεν καταλαβαίνω πως αξίζουν συγχαρητήρια κατά την γνώμη σας κάποια στελέχη (μόνο θύματα που δεν υπήρξαν κατά την διαχείριση των χθεσινών συμβάντων) και στην Πάτρα που δεν άνοιξε ούτε μύτη και όλα κύλησαν ομαλά αυτές τις 8 ημέρες της απεργίας δεν αξίζει κανείς τίποτα.
 Τέλος πάντων να μην σας κουράζω, απλά είναι αυτονόητο πλέον από μερικούς,  όταν κάνεις καλά την δουλειά σου και δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντα τους να μην είσαι γενικά αρεστός όπως φαίνεται και από το ρεπορτάζ σας.
 Είμαι ναυτιλιακός πράκτορας και πρόεδρος της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Πατρών και Δυτικής Ελλάδος και θα ήθελα με όλο το σεβασμό να σας πληροφορήσω ότι ο λιμενάρχης της Πάτρας που εσείς και κάποιοι άλλοι σήμερα λοιδορείτε είναι μακράν ο καλύτερος από αυτούς που έχουν περάσει από το συγκεκριμένο πόστο της Πάτρας, βρίσκεται πάντα κοντά στα προβλήματα μας και πάντα πρόθυμος να δώσει λύση, υπηρετώντας τον όρκο που προφανώς έχει δώσει και όχι τα συμφέροντα κάποιων δικών σας ή κάποιων “μεγάλων” που εσείς θα θέλατε…. 
 Με Εκτίμηση
Ανδρέας Πατούχας
-------------------------------------------------------------------------------------
AΠΑΝΤΗΣΗ-PEIRATIKO REPORTAZ:

Με σεβασμό στο θεσμό, που υπηρετείτε, καθώς δεν σας γνωρίζω προσωπικά, δεν θα κατέβω στο επίπεδο όσων γράφετε, δηλαδή ποιος ή ποιοι εξυπηρετούν ποιον ή ποιους για "συγκεκριμένους λόγους", αλλά,  το ρεπορτάζ,  αγαπητέ δεν προέρχεται ούτε από έναν- δύο ναυτικούς, ούτε από έναν δύο Πατρινούς,  γνώστες και εργαζόμενους στο λιμάνι, ούτε από συγκεκριμένα άτομα, που κάπου ανήκουν.
Ο τρόπος με τον οποίο μιλάτε για τόσους λιμενάρχες, που έχουν περάσει από το μεγάλο λιμάνι των Πατρών και τα πολύ καλά λόγια για τον κύριο λιμενάρχη, τον οποίο γνωρίζετε πράγματι λίγο καιρό,
ελπίζω να σας δικαιώσουν στο μέλλον.
Έγιναν καταγγελίες και στο αρχηγείο,  αγαπητέ, κ. Πατούχα και πολλά τηλεφωνήματα και παράπονα στην ΠΝΟ.
Ωστόσο,  ο ίδιος ο λιμενάρχης θα περιμέναμε εμείς να απαντήσει και με μεγάλη ευχαρίστηση θα δημοσιεύαμε την απάντηση του με στοιχεία.
Ευχόμαστε ότι συνέβη να οφείλεται σε απειρία και να πράττει το καθήκον του με ψυχραιμία πάντα. Επίσης του ευχόμαστε καλή επιτυχία, γιατί στο Κ.Λ.Πατρών υπηρετούν ικανότατα στελέχη του Λ.Σ και παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας με όποιο λιμενάρχη κι αν συνεργάστηκαν, το λιμεναρχείο κατέγραψε και καταγράφει πολλές επιτυχίες....
Με εκτίμηση
για το peiratiko reportaz
Πόπη Χριστοδουλίδου

Υ.Γ Κανονικά κύριε Πατούχα για την τελευταία σας παράγραφο- επειδή δεν με γνωρίζετε και με υβρίζετε ή υπονοείτε κάτι συκοφαντικό εις βάρος μου- θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις τυπικές διαδικασίες. Αλλά,  επειδή σας τα υπαγόρευσαν άλλοι ή άλλος, ας τα πουν αυτοί με την υπογραφούλα τους και εδώ είμαστε. Κι εμείς και οι αρμόδιοι!!! Αλλη φορά όμως αν δεν γνωρίζετε την ηθική κάποιου , σας συμβουλεύω πραγματικά με εκτίμηση, μην γράφετε τέτοια πράγματα, υπονοώντας, επειδή κάποιος σας τα είπε....
Το δικό μου τηλέφωνο είναι γνωστό σε όλους. Καλέστε με...