ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στον Πειραιά!

Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 

9:56 π.μ.



Στη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και στην κατάσχεση φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης συνολικού μικτού βάρους έξι χιλιάδων και τριακοσίων πενήντα γραμμαρίων (6.350 γρ.), προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην αποσκευή ταξιδιού του ανωτέρω 49χρονου, με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ., όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους πέντε χιλιάδων και τριακοσίων γραμμαρίων (5.300 γρ.) και β) μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους χιλίων πενήντα γραμμαρίων (1050 γρ.).

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.