ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Μέχρι 4/4 η «ασφυξία» στην είσοδο του Πειραιά!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/03/2017

WWW.PIREAS2DAY.GR-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Μέχρι τις 4 Απριλίου θα διαρκέσει η μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών, που έρχονται από την παραλιακή στον Πειραιά. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, που προτείνει κάποιες εναλλακτικές διαδρομές για την είσοδο στην πόλη.

Η αιτία της «ασφυξίας», που δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες, είναι η πραγματοποίηση εργασιών για τη δημιουργία δεύτερη γραμμής του τραμ, κατά μήκος του οδικού άξονα Μ. Ασίας – Αλιπέδου, στο ύψος του γηπέδου «Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και για μήκος 300 μ..

Οι εργασίες γίνονται σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο και να επανέλθει η ροή της κυκλοφορίας στην είσοδο της πόλης σε φυσιολογικά επίπεδα, αφού σήμερα όλη η κίνηση της εισόδου εξυπηρετείται από μια (1) λωρίδα κυκλοφορίας!

Η Τροχαία για την διευκόλυνση των οδηγών προτείνει τη χρησιμοποίηση των εξής εναλλακτικών διαδρομών:

•    Από Ν. Παραλιακή προς Πειραιά:
- Έξοδος προς Καραολή Δημητρίου – αριστερά Πειραιώς – συνέχεια προς Πειραιά.
- Έξοδος αριστερά προς Σ.ΕΙ.Φ. – δεξιά υπόγεια γέφυρα Σ.ΕΙ.Φ. – αριστερά Εθν. Μακαρίου – συνέχεια προς Πειραιά

•    Από Λ. Κηφισού (Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας) προς Πειραιά:
- Έξοδος Λ. Κηφισού προς Πειραιώς/Μοσχάτο/Κεντρική Λαχαναγορά – παράδρομος Λ. Κηφισού – δεξιά Πειραιώς – συνέχεια προς Πειραιά.

•    Από Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω προς Πειραιά:
-Μέσω Λ. Θηβών.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.