ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ-ΠΕΕΜΑΓΕΝ-ΠΕΠΡΝ-ΠΕΣ/ΝΑΤ:


26 Απρίλη  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σύσκεψη – εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποίησαν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, εκτός από τη ομιλία υπήρχε έκθεση από φωτογραφικό υλικό από εργατικές πρωτομαγιές ενώ προβλήθηκε βίντεο αφιέρωμα.

Στη εκδήλωση διαβάστηκε και εγκρίθηκε η διακήρυξη Συνδικάτων και Συνδικαλιστών ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και καταδικάστηκε το νέο πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου με περισσότερους από 16 νεκρούς γυναικόπαιδα – πρόσφυγες, θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.
Συνεχίζουμε την προετοιμασία της απεργίας για την 1η Μάη, με  εξορμήσεις – παρεμβάσεις στα πλοία, στην Ακτή Μιαούλη, Οίκο Ναύτη, ΚΕΣΕΝ, ΑΕΝ, με τη συγκρότηση των απεργιακών κλιμάκιων και με απεργιακή προσυγκέντωση ναυτεργατών στις 06:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, στον Πειραιά στις 10:30 στη πλατεία Καραϊσκάκη.
Η απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιάτικη να αποτελέσει σταθμό για νέους ταξικούς αγώνες, ανεξάρτητα πότε θα αποφασίσει η κυβέρνηση να νομοθετήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Για τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, αποτελεί μονόδρομο η συνέχιση της οργάνωσης, του αγώνα ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του, για την υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών μας.

ΖΗΤΩ, Ο ΜΑΗΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ