ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα, 19 Μαΐου 2017

Η συνεργασία της Ομοσπονδίας μας, ως ο θεσμικός φορέας που εκπροσωπεί τους Έλληνες στρατιωτικούς, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Βίτσα, συνεχίζει και αποδίδει καρπούς.
Τις τελευταίες ημέρες με αλλεπάλληλες συσκέψεις, τα πρώτα αποτελέσματα αποτυπώθηκαν στο νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών, όταν για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καθιερώνεται η αποζημίωση για την νυκτερινή απασχόληση, ενώ επεκτείνεται το νομοθετημένο πλέον επίδομα παραμεθορίου και στις περιοχές που από αβλεψία το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπόψη μισθολογίου δεν είχε συμπεριλάβει.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και άλλες πολύ σημαντικές και θετικές για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πρωτοβουλίες, που θα τους ανακουφίσουν ιδιαίτερα, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Καλούμε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να ενταχθούν και να ενισχύσουν τις Ενώσεις που έχουν συσταθεί ανά Περιφερειακή Ενότητα και αποτελούν μέλη της Ομοσπονδίας μας, γιατί μόνο η συλλογικότητα φέρνει αποτελέσματα που προσδοκάμε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 Ο Πρόεδρος
 Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800

 Ο Γεν. Γραμματέας Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066