ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα, στο Καρλόβασι και στην Ηγουμενίτσα...

Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 

11:50 μ.μ.

Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρλοβασίου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι Καρλοβασίου κατά τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου για Πειραιά από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με στελέχη Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 28 και 21 ετών αντίστοιχα, προέβησαν βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.