ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων:Η παραίτηση του Γραμματέα ΔΕΤΣΗ Ι. και του Αντιπρόεδρου ΙΩΑΝΝΊΔΗ Κ. αποτελει μονόδρομο και όφελος των μελών της ΕΠΛΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ!

Προοδευτική κίνηση λιμενικών Κυκλάδων

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της Ένωσης μας ότι η παράταξή μας εξάντλησε ως όφειλε κάθε δυνατότητα προκειμένου να καταστήσει σαφές στο Γραμματέα ΔΕΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ και στον Αντιπρόεδρο ΙΩΑΝΝΊΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ την αναγκαιότητα άμεσης παραίτησής τους από το ΔΣ καθώς η παραμονή τους δυσχεραίνει την απρόσκοπτη λειτουργία της και κατά συνέπεια επιδρά αρνητικά στο συμφέρον των μελών μας .


Δυστυχώς οι συνάδελφοι επέλεξαν το προσωπικό τους συμφέρον .
Ως εκ τούτου η Παράταξή μας βρίσκεται σήμερα στην άχαρη και παράλληλα δύσκολη θέση να ζητήσει δημόσια τις παραιτήσεις τους και να καταγγείλει το Γενικό Γραμματέα ΔΕΤΣΗ Ι. ο οποίος έχει αποσπαστεί για 2 χρόνια σε αξιοζήλευτη υπηρεσία εκτός Κυκλάδων και τον ΙΩΑΝΝΊΔΗ Κ. ο οποίος είναι αποσπασμένος στη ΣΧΟΛΉ Λ/Φ με απώτερο σκοπό τη μετατροπή της απόσπασης σε μετάθεση ώστε να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΛΣ/ΑΠΝ.
Εμείς ως συνδυασμός Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε η Ένωση μας να μην έχει συνέχεια και συνέπεια επειδή κάποιοι θέτουν τα προσωπικά τους οφέλη πάνω από των μελών μας.
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του Γραμματέα και Αντιπροέδρου , την αντικατάστασή τους από τα αναπληρωματικά μέλη και τις άμεσες ενέργειες ως προς τα παραπάνω του Πρόεδρου της Ένωσης ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΙΩΆΝΝΗ.
Τέλος , ενημερώνουμε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να διεκδικήσουμε το δίκαιο αίτημα μας και το συμφέρον των μελών μας και της Ένωσης με νομικές ενέργειες .

ΚΥΚΛΑΔΕΣ 09-04-2018
Ο συνδυασμός προοδευτική κίνηση λιμενικών Κυκλάδων.
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α.
ΖΥΓΟΥΡΗΣ Ν.
ΣΕΦΕΡΗΣ Π
ΛΕΤΣΑΣ Κ.