ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

"Εμείς, οι φίλες και οι φίλοι του, της δημοτικής κίνησης «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πανταχού παρόντα Παντελή"!


ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ 
​                  
Πειραιάς, 11 Δεκεμβρίου 2017
​                                                                             ​
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                                                       
 Άγρια επίθεση δέχτηκε τις μικρές ώρες της Κυριακής 10-12-17 στα Εξάρχεια ο Παντελής Νταβανέλος. Ο Παντελάκος μας, ο συνταξιδιώτης μας, ο φίλος μας, το χαμογελαστό παιδί με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι για να απαθανατίζει μοναδικά κάθε στιγμή μας στις πορείες, τις διαδηλώσεις, τις εκδηλώσεις, τις συγκεντρώσεις και τα ξεφαντώματα.

Εμείς, οι φίλες και οι φίλοι του, της δημοτικής κίνησης  «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πανταχού παρόντα Παντελή και του ευχόμαστε κάθε καλό από εδώ και πέρα.
Παράλληλα, όμως, καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική σε βάρος του επίθεση, αλλά και κάθε βιαιοπραγία απ’ όπου κι αν προέρχεται, καθώς η βία δεν έχει πρόσημο και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ο εκφοβισμός, η δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και ο περιορισμός των ατομικών ελευθεριών.
Απέναντι στα φαινόμενα βίας οφείλουμε συντεταγμένα πολίτες και πολιτεία να αναλάβουμε δράση πριν δώσουμε κι άλλο χώρο στους φασισμούς κάθε λογής.